Famly Restaria Almelo

Famly Restaria Almelo is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 145 in Almelo.

Meer informatie over Famly Restaria Almelo in Almelo

Bij Famly kun je genieten van heerlijke gerechten zoals shoarma, lachmacun, burgers, hotwings, verse friet en snacks. Ze hebben een uitgebreide menukaart met vegetarische en halal opties. Wat ook fijn is, is dat ze altijd frituren in vloeibaar plantaardig frituurvet, wat bijna geen transvetzuren bevat en dus gezonder is. Gezond frituurvet bevat onverzadigde vetzuren en voldoet zelfs aan de nieuwe richtlijnen van de gezondheidsraad en het voedingscentrum. Je kunt bij Famly dus altijd op een verantwoorde manier snacken. Je vindt Famly op Grotestraat Zuid 145 in Almelo en je kunt ze bereiken op 0546 - 810647.

Wil je weten wat Famly Restaria Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Famly Restaria Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Famly Restaria Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Famly Restaria Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Famly Restaria Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Famly Restaria Almelo

Bezoekers bekeken ook