Felloo Dental

Felloo Dental is een IT-consultancy gelegen aan Twentepoort Oost 22 in Almelo.

Meer informatie over Felloo Dental in Almelo

Felloo Dental is gespecialiseerd in IT-oplossingen voor tandartspraktijken in Nederland. Ze bieden ICT, Cloud en communicatieoplossingen om tandartspraktijken efficiënter te laten werken. Hun werkwijze bestaat uit het inventariseren van wensen en problemen, het maken van een persoonlijk plan, de implementatie en uiteindelijk de lancering van de oplossing. Ze bieden ook 24/7 support, zowel tijdens kantooruren als daarbuiten. Felloo Dental heeft meer dan 20 jaar ervaring in tandartspraktijk automatisering en hun datacenter is gecertificeerd. Ze benadrukken dat hun ICT-oplossingen zich al bewezen hebben.

Wil je weten wat Felloo Dental verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Felloo Dental of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Felloo Dental? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Felloo Dental het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Felloo Dental reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Felloo Dental

Bezoekers bekeken ook