Felloo

Felloo is een IT-consultancy gelegen aan Twentepoort Oost 22 in Almelo.

Meer informatie over Felloo in Almelo

Felloo is een bedrijf dat bedrijven helpt efficiënter te werken door kennis over ICT, Cloud & Communicatieproducten te delen en samen met partners software en ICT-oplossingen aan te bieden. Ze moedigen organisaties aan om gebruik te maken van moderne middelen, zoals de Microsoft Office 365 suite, die gebruiksvriendelijke oplossingen biedt met gegarandeerde uptime en hoge beveiliging. Felloo is gespecialiseerd in cloud communicatie en biedt diensten aan zoals cloud telefonie, online werkplekken, printing, verbindingen en cloud beveiliging. Ze streven naar kostenbesparing en meer efficiëntie in bedrijfsprocessen en adviseren bij het maken van de juiste keuze voor communicatievraagstukken.

Wil je weten wat Felloo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Felloo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Felloo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Felloo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Felloo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Felloo

Bezoekers bekeken ook