Fietsenmaker Almelo

Fietsenmaker Almelo is een Fietsenmaker gelegen aan Grotestraat - Zuid 186 in Almelo.

Meer informatie over Fietsenmaker Almelo in Almelo

Fietsreparatie Almelo heet je hartelijk welkom. Met meer dan 30 jaar ervaring en het volgen van de nieuwste ontwikkelingen, kunnen zij je op alle vlakken technische assistentie en advies verlenen voor bijna alle soorten fietsen. Sinds 1 januari 2020 hebben zij het dealerschap van Henk Brama Almelo van Trenergy E-Bikes overgenomen, waardoor voormalige klanten nu bij hen terecht kunnen voor service en onderhoud. Ze zijn ook dealer van Pointer fietsen en hebben veel kennis en ervaring in onderhoud en reparatie van verschillende soorten fietsen. Trenergy E-Bikes blinken uit in een goede prijs/kwaliteit verhouding en beschikken over de nieuwste technologieën. Pointer heeft verschillende modellen E-Bikes, sportieve fietsen, fietsen voor het stadsverkeer en traditionele fietsen. Daarnaast bieden ze een haal- en brengservice, accu revisie, snelle reparaties, fietsbandenservice en leenfietsen. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag.

Wil je weten wat Fietsenmaker Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fietsenmaker Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fietsenmaker Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fietsenmaker Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Fietsenmaker Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fietsenmaker Almelo

Bezoekers bekeken ook