Fight Academy Almelo

Fight Academy Almelo is een Kickboksschool gelegen aan Windmolen 4A in Almelo.

Meer informatie over Fight Academy Almelo in Almelo

De Fight Academy Almelo heeft het Keurmerk Vechtsportautoriteit ontvangen, omdat ze voldoen aan alle eisen op het gebied van gezondheid, veiligheid en gedragsregels. In de sportschool worden lessen in kickboksen gegeven aan volwassenen en jongeren van alle niveaus. Het keurmerk is opgericht om de kwaliteit van vechtsportscholen te waarborgen en gemeenten de mogelijkheid te geven om samen te werken met betrouwbare sportscholen. Sportscholen zonder keurmerk zullen worden uitgesloten van wedstrijden. Daarnaast biedt de Fight Academy Almelo ook andere trainingen aan, zoals MMA, personal training, boksen, bokszaktraining en bootcamp. De sportschool heeft een lage drempel en verwelkomt iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht.

Wil je weten wat Fight Academy Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fight Academy Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fight Academy Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fight Academy Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Fight Academy Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fight Academy Almelo

Bezoekers bekeken ook