Fikse Houtbriketten BV

Fikse Houtbriketten BV is een Fabrikant gelegen aan Bedrijvenpark Twente 127 in Almelo.

Meer informatie over Fikse Houtbriketten BV in Almelo

Houtbriketten zijn een moderne en duurzame vervanger voor haardhout. Ze zijn gemaakt van hardhout zoals beuken en eiken en bestaan uit 100% schone houtvezel zonder toevoegingen. De houtvezels zijn afkomstig uit Nederlandse FSC® gecertificeerde zagerijen, waardoor de briketten duurzaam en CO2-neutraal zijn. Ze hebben een laag vochtgehalte en zorgen voor een langere brandduur en een mooi vlammenspel. Daarnaast hebben ze een schonere verbranding met weinig rook en geur, en produceren ze minimaal asresten. De houtbriketten worden in Nederland gemaakt en er is geen import uit Oost-Europa. Source: https://www.fiksehoutbriketten.nl/.

Wil je weten wat Fikse Houtbriketten BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fikse Houtbriketten BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fikse Houtbriketten BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fikse Houtbriketten BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Fikse Houtbriketten BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fikse Houtbriketten BV

Bezoekers bekeken ook