Flebo-Zorg

Flebo-Zorg is een Winkel voor medische benodigdheden gelegen aan Grotestraat 174 in Almelo.

Meer informatie over Flebo-Zorg in Almelo

Flebo-Zorg is een gespecialiseerde organisatie die therapeutische elastische kousen levert. Ze zijn erkend door de Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen (SEMH) en werken met hoogstaande merken zoals Arion, Bauerfeind, bsn en Juzo. Ze bieden ook nieuwsupdates en zijn onlangs verhuisd naar een nieuw hoofdkantoor in Almelo. Voor het verkrijgen van therapeutische kousen zijn er stappen die gevolgd moeten worden en als je geïnteresseerd bent, kun je een afspraak maken. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Flebo-Zorg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flebo-Zorg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flebo-Zorg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flebo-Zorg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Flebo-Zorg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flebo-Zorg

Bezoekers bekeken ook