Flink - Almelo, Center

Flink - Almelo, Center is een Boodschappenbezorgdienst gelegen aan Hagenborgh 1a in Almelo.

Meer informatie over Flink - Almelo, Center in Almelo

Flink is een bezorgservice die alles heeft wat je nodig hebt. Ze bezorgen meer dan 2200 producten, van verse producten tot huishoudelijke artikelen, snel bij je thuis. Met Flink bespaar je kostbare tijd en hoef je nooit meer in de rij te staan. Je kunt al je boodschappen eenvoudig bestellen via de app of webshop. Flink heeft zowel bekende merken als een lage prijs assortiment. Daarnaast bezorgen ze ook verse producten, van voorraad tot vitamines. Het bestellen is heel eenvoudig en ze zijn al actief in meer dan 100 steden. Je kunt je aanmelden om op de hoogte te blijven. Daarnaast biedt Flink ook werkgelegenheid als rider, met een goed uurloon, fooien, korting op boodschappen en professionele rider outfits. Je kunt de Flink app downloaden om al je boodschappen snel en gemakkelijk in huis te hebben.

Wil je weten wat Flink - Almelo, Center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flink - Almelo, Center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flink - Almelo, Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flink - Almelo, Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Flink - Almelo, Center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flink – Almelo, Center

Bezoekers bekeken ook