Fortea Software

Fortea Software is een Softwarebedrijf gelegen aan Bedrijvenpark Twente 147-g in Almelo.

Meer informatie over Fortea Software in Almelo

Fortea Software biedt professionele software voor het beheer van woningen. Met deze software kunt u gemakkelijk informatie verkrijgen over huur- en verhuurbedragen, huurperiodes en contactgegevens. Ook kunt u inspectierapporten maken en opslaan in PDF-formaat, inclusief foto's en beoordelingen. Daarnaast kunt u het beheer van gekeurde brandblussers regelen en automatische meldingen ontvangen voor keuringen of controle momenten. Bewoners kunnen ook schades online melden, inclusief foto's, en deze worden direct opgeslagen in het systeem. De software is speciaal ontwikkeld voor verhuurders, uitzendbureaus en detacheerders. Het is gebruiksvriendelijk en er is geen specifieke computerkennis voor nodig. Met Fortea Software kunt u werken in één systeem met al uw collega's en bepalen wie toegang heeft tot welke bestanden en tabbladen. Daarnaast voldoet de software aan de SNF-regelgeving voor huisvesting van personeel. Fortea Software biedt ook landelijke huisvesting aan via Aluxa Vastgoed.

Wil je weten wat Fortea Software verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fortea Software of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fortea Software? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fortea Software het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Fortea Software reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fortea Software

Bezoekers bekeken ook