ForZa Gym Almelo

ForZa Gym Almelo is een Sportschool gelegen aan Henri Dunantstraat 2 in Almelo.

Meer informatie over ForZa Gym Almelo in Almelo

Forza Gym is een sportschool in Almelo die professionele en persoonlijke begeleiding biedt aan jong en oud. Ze bieden functionele trainingen aan die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineren. Studenten kunnen zich inschrijven voor slechts €19 per maand, inclusief persoonlijke begeleiding. Momenteel hebben ze een actie waarbij er geen inschrijfkosten zijn. Forza Gym is ook actief op Facebook en heeft onlangs een nieuwe website gelanceerd. Naast trainingen bieden ze ook vetmetingen, voedingsadvies en trainingsschema's aan. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat ForZa Gym Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ForZa Gym Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ForZa Gym Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ForZa Gym Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar ForZa Gym Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ForZa Gym Almelo

Bezoekers bekeken ook