Freriksen Vleesbedrijf

Freriksen Vleesbedrijf is een Vleesgroothandel gelegen aan Aadijk 5A in Almelo.

Meer informatie over Freriksen Vleesbedrijf in Almelo

Bij Freriksen Vlees kunt u genieten van een totaal vleesassortiment. Ze bieden alle soorten vers vlees en vleesproducten, inclusief gevogelte en wild. Het vlees wordt op ambachtelijke wijze bereid en zorgvuldig geselecteerd, zowel uit Nederland als uit andere landen. Hierdoor heeft u als klant slechts één leverancier nodig om te kunnen genieten van een rijke diversiteit aan vlees van over de hele wereld. Freriksen Vlees is gespecialiseerd in het leveren van vlees aan horeca en biedt ook verschillende vleespakketten aan voor thuis en de barbecue. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Freriksen Vleesbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Freriksen Vleesbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Freriksen Vleesbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Freriksen Vleesbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Freriksen Vleesbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Freriksen Vleesbedrijf

Bezoekers bekeken ook