Fysio Compleet Almelo

Fysio Compleet Almelo is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Wierdensestraat 55a in Almelo.

Meer informatie over Fysio Compleet Almelo in Almelo

Fysio Compleet Almelo is een specialist in fysiotherapie die verschillende behandelingen aanbiedt, zoals fysiotherapie thuis, manuele verrichtingen, geriatriefysiotherapie, diabetes en obesitas, revalidatie, medische fitness en fascia therapie. Ze begrijpen dat lichamelijke klachten hinderlijk kunnen zijn en helpen graag met het herstelproces, afgestemd op de wensen en behoeften van de patiënt. Daarnaast bieden ze ook wellnessdiensten aan, zoals massages. Het team van Fysio Compleet Almelo bestaat uit gespecialiseerde fysiotherapeuten die regelmatig bijscholing volgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ze werken samen om het revalidatieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Door te kiezen voor Fysio Compleet Almelo, kies je voor uitstekende kwaliteit en specialistische therapie. Daarnaast bieden ze ook fysiotherapie aan huis aan. Het adres van Fysio Compleet Almelo is Wierdensestraat 55 A7607 GG Almelo en ze zijn aangesloten bij verschillende organisaties.

Wil je weten wat Fysio Compleet Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Compleet Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Compleet Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Compleet Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Fysio Compleet Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Compleet Almelo

Bezoekers bekeken ook