Fysioplus Fysiotherapie

Fysioplus Fysiotherapie is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Anemoonstraat 68 in Almelo.

Meer informatie over Fysioplus Fysiotherapie in Almelo

We volgen de richtlijnen van het RIVM en vanaf nu dragen we mondkapjes tijdens elke behandeling in onze praktijk. We vragen u vriendelijk om ook een mondkapje te dragen bij uw volgende behandeling. Verder is het belangrijk om op tijd te komen, alleen te komen en om een hoeslaken en twee handdoeken mee te nemen. Bij Fysioplus, een praktijk voor fysiotherapie, acupunctuur en Feldenkrais, staat de mens centraal in al zijn verschillende aspecten. We bieden verschillende behandelingen aan, waaronder acupunctuur, Chinese kruidengeneeskunde, Feldenkrais en Manuele therapie. Onze medewerkers zijn allemaal BIG geregistreerd en geregistreerd in het kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten. U kunt ook zonder verwijzing van de huisarts of specialist bij ons terecht, maar er wordt wel eerst een screening uitgevoerd. De fysiotherapeut informeert uw huisarts over de screening en behandeling, tenzij u aangeeft dat u dit niet wenst. Onze contactgegevens zijn: Anemoonstraat 68, 7601 CW Almelo, telefoonnummer 0546-824284 en e-mailadres fysioplus@online.nl.

Wil je weten wat Fysioplus Fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysioplus Fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysioplus Fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysioplus Fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Fysioplus Fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysioplus Fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook