Fysiosmile

Fysiosmile is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Zilvermeeuw 1 in Almelo.

Meer informatie over Fysiosmile in Almelo

In de tekst hierboven worden verschillende vragen beantwoord met betrekking tot de behandelingen bij Fysiosmile. Zo wordt er uitgelegd welke behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar en met welke zorgverzekeraars zij een contract hebben. Verder wordt er informatie gegeven over de kosten van een behandeling, de openingstijden en wat een chronische indicatie inhoudt. Er wordt ook verteld hoe de behandelingen worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar en of een verwijzing van een arts nodig is. Daarnaast wordt er uitgelegd dat behandelingen aan huis mogelijk zijn en hoe dit in zijn werk gaat. Verder worden er vragen beantwoord over de duur van een intake/behandeling, wat dit inhoudt en wat er mee moet worden genomen. Ook wordt er vermeld dat patiënten hun behandelaar zelf mogen kiezen en hoe een afspraak gemaakt of gewijzigd kan worden. Tot slot wordt er informatie gegeven over de consequenties van het niet of te laat afmelden voor een afspraak.

Wil je weten wat Fysiosmile verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiosmile of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiosmile? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiosmile het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Fysiosmile reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiosmile

Bezoekers bekeken ook