Fysiotherapie de Kolk

Fysiotherapie de Kolk is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Bornerbroeksestraat 46 in Almelo.

Meer informatie over Fysiotherapie de Kolk in Almelo

Fysiotherapie de Kolk heeft sinds 2015 een praktijklocatie binnen Medisch centrum de Kolk in Almelo. Op de 2e etage bevinden zich behandelruimten voor fysiotherapie en ergotherapie, 2 oefenzalen en een testruimte. De praktijk is goed bereikbaar voor mindervaliden door de aanwezigheid van een lift en er zijn voldoende parkeerplaatsen aan de achterzijde van het medisch centrum. Op deze locatie worden verschillende behandelmogelijkheden aangeboden, zoals algemene fysiotherapie, COPD en COVID-19 herstel, craniofaciale therapie, dry needling, echografie, energy control, ergotherapie, kinesiotape, manuele therapie, oedeemtherapie, origene rugbehandeling, psychosomatische fysiotherapie, shockwave therapie en thuiszorg fysiotherapie. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan er contact opgenomen worden via telefoonnummer (0546) - 70 20 88 of via e-mail fysio@fysio-almelo.nl.

Wil je weten wat Fysiotherapie de Kolk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie de Kolk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie de Kolk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie de Kolk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Fysiotherapie de Kolk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie de Kolk

Bezoekers bekeken ook