Fysiotherapie De Koppel

Fysiotherapie De Koppel is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Brouwerijstraat 1 in Almelo.

Meer informatie over Fysiotherapie De Koppel in Almelo

Fysiotherapie de Koppel is gevestigd binnen woon- en zorgcentrum de Koppel in Almelo. Op deze locatie is er vier ochtenden per week een fysiotherapeut aanwezig om bewoners van de Koppel te behandelen. De praktijk beschikt over een behandelruimte en een kleine oefenruimte op de begane grond. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan er contact opgenomen worden via het telefoonnummer (0546) - 70 20 88 of het e-mailadres fysio@fysio-almelo.nl. Naast de locatie bij de Koppel zijn er nog vier andere locaties waar fysiotherapie wordt aangeboden in Almelo, namelijk Fysiotherapie Maardijk, Fysiotherapie de Kolk, Fysiotherapie de Hagedoorn en Ergotherapie Almelo. De openingstijden kunnen worden gevonden op de website van Fysio Almelo.

Wil je weten wat Fysiotherapie De Koppel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie De Koppel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie De Koppel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie De Koppel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Fysiotherapie De Koppel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie De Koppel

Bezoekers bekeken ook