Fysiotherapie Maardijk

Fysiotherapie Maardijk is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Maardijk 27 in Almelo.

Meer informatie over Fysiotherapie Maardijk in Almelo

Fysiotherapie Maardijk is al sinds 2001 gevestigd in de voormalige SNS bank aan de Maardijk. De praktijk heeft 6 behandelkamers en een ruime oefenzaal. De locatie is rolstoelvriendelijk en goed toegankelijk, en er zijn parkeerplaatsen aan de achterzijde van het pand. Je kunt hier terecht voor verschillende behandelmogelijkheden, waaronder algemene fysiotherapie, COVID-19 herstel, diastase en buikwandrevalidatie, dry needling, echografie, energy control, EPTE® bij chronische peesproblemen, fysiotherapie bij longaandoeningen, fysiotherapie bij oncologie, handtherapie, manuele therapie, medical taping, psychosomatische fysiotherapie, shockwave therapie en thuiszorg fysiotherapie. Je kunt contact opnemen via het telefoonnummer (0546) - 53 91 40 of het e-mailadres fysio@fysio-almelo.nl. Naast de locatie aan de Maardijk zijn er nog vier andere locaties van Fysiotherapie Maardijk in Almelo, namelijk Fysiotherapie de Kolk, Fysiotherapie de Koppel, Fysiotherapie de Hagedoorn en Ergotherapie Almelo. De openingstijden zijn niet vermeld.

Wil je weten wat Fysiotherapie Maardijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Maardijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Maardijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Maardijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Fysiotherapie Maardijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Maardijk

Bezoekers bekeken ook