Fysiotherapie van Iersel Almelo

Fysiotherapie van Iersel Almelo is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Van Riemsdijkplein 36 in Almelo.

Meer informatie over Fysiotherapie van Iersel Almelo in Almelo

Bij Van Iersel Vitaliteit staat het bevorderen van vitaliteit centraal. De praktijk is bekend om zijn ambitie, innovatie, flexibiliteit en klantvriendelijkheid. Ze ondersteunen innovaties op het gebied van sport, beweging en gezond gedrag. Paul van Iersel is de praktijkhouder en biedt verschillende specialisaties aan, zoals fysiotherapie, haptonomie, orthopedische manuele therapie en dry needling. Een belangrijk thema in hun behandelingen is vitaliteit en ze helpen mensen bij het herstel van klachten en het voorkomen van toekomstige klachten. Daarnaast biedt de praktijk ook een valpreventiecursus aan voor ouderen die zelfstandig wonen. Ze organiseren ook een sportprogramma genaamd Van Iersel Personal Training, waarbij EMS-training een effectieve manier is om snel resultaat te behalen. De praktijk heeft meerdere locaties, waaronder het Hoofdlocatie Heracles Stadion en het Huis voor Vitaliteit in Almelo.

Wil je weten wat Fysiotherapie van Iersel Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie van Iersel Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie van Iersel Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie van Iersel Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Fysiotherapie van Iersel Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie van Iersel Almelo

Bezoekers bekeken ook