Fysiotherapiepraktijk Verdipark

Fysiotherapiepraktijk Verdipark is een Fysiotherapeut gelegen aan Verdilaan 5 in Almelo.

Meer informatie over Fysiotherapiepraktijk Verdipark in Almelo

Fysiotherapiepraktijk Verdipark heeft 3 vestigingen in de wijk 'De Aalderinkshoek' in Almelo. Alle vestigingen zijn voor iedereen toegankelijk. Het team van fysiotherapeuten biedt diverse specialisaties en deskundigheden aan en zorgt voor een laagdrempelige en prettige sfeer. Ze streven naar het beste resultaat voor elke individuele patiënt en stellen samen met hen reële doelstellingen op. Na het maken van een afspraak wordt er altijd een fysiotherapeutisch onderzoek gedaan om het meest geschikte behandelplan op te stellen. De duur van de behandelingen varieert per persoon en wordt regelmatig geëvalueerd. Daarnaast bieden ze ook groepsoefentherapie en -revalidatie aan. De praktijk heeft vestigingen in Verdilaan, Hoog Schuilenburg en Huisartsenpraktijk Timmer.

Wil je weten wat Fysiotherapiepraktijk Verdipark verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapiepraktijk Verdipark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapiepraktijk Verdipark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapiepraktijk Verdipark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Fysiotherapiepraktijk Verdipark reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapiepraktijk Verdipark

Bezoekers bekeken ook