Gastouderopvang Linda

Gastouderopvang Linda is een Kinderopvang gelegen aan De Toekan 35 in Almelo.

Meer informatie over Gastouderopvang Linda in Almelo

Gastouderopvang Linda is een gastouderopvang in Almelo, opgericht in 2015 door Linda Rupert. Linda heeft jarenlang op een kinderdagverblijf gewerkt voordat ze besloot haar eigen opvang te starten. Ze vindt het belangrijk dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen en streeft naar rust en regelmaat. Linda probeert ook aan alle wensen van de ouders te voldoen. Ze houdt ervan om te knutselen met de kinderen en besteedt extra aandacht aan verjaardagen en andere speciale gelegenheden. De opvang heeft een tuin met een zandbak, glijbaan en fietsjes om mee te spelen. Er is ook een speeltuin in de buurt waar ze naartoe kunnen gaan. Gastouderopvang Linda is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Voor vragen of meer informatie kunnen ouders contact opnemen met Linda via haar Facebook-pagina.

Wil je weten wat Gastouderopvang Linda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastouderopvang Linda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastouderopvang Linda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastouderopvang Linda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Gastouderopvang Linda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastouderopvang Linda

Bezoekers bekeken ook