Gaudí

Gaudí is een Tapas restaurant gelegen aan Grotestraat 133 in Almelo.

Meer informatie over Gaudí in Almelo

Bij Gaudí Tapas, Steaks and Drinks in Almelo kun je genieten van ambachtelijke tapas, steaks van de houtskoolgrill en een uitgebreid drankenassortiment. Het gezellige restaurant heeft een Spaanse sfeer en een verwarmd buitenterras. Het menu biedt ongeveer 30 tapasgerechten, 10 hoofdgerechten en heerlijke desserts. Of je nu met z'n tweeën komt of met een groep, bij Gaudí is alles mogelijk. Het restaurant is gelegen aan de Grotestraat 133, tegenover de bioscoop. Er zijn verschillende parkeergarages in de buurt. Reserveren kan telefonisch of per e-mail. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur.

Wil je weten wat Gaudí verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gaudí of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gaudí? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gaudí het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Gaudí reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Gaudí

Bezoekers bekeken ook