Gezondheidscentrum Verdilaan

Gezondheidscentrum Verdilaan is een Psychotherapeut gelegen aan Verdilaan 3 in Almelo.

Meer informatie over Gezondheidscentrum Verdilaan in Almelo

Huisartsenpraktijk Verdilaan is gevestigd in het Gezondheidscentrum Verdilaan in Almelo en is geaccrediteerd door het NHG. Ze werken met een team van huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners en hechten veel belang aan persoonlijke aandacht voor de patiënt, goede medische zorg en vernieuwing en ontwikkeling van deze zorg. De praktijk wordt jaarlijks getoetst op kwaliteit en werkt aan verbetering op basis van feedback van de patiënt. Daarnaast zijn er meerdere co-assistenten en stagiaires werkzaam. Ze bieden ook rijbewijskeuringen aan en hebben duidelijke regels voor no-shows. Huisartsenpraktijk Verdilaan streeft naar patiëntgerichte zorg, innovatie, goede communicatie, duidelijkheid, een veilige en hygiënische omgeving en staat open voor feedback. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Gezondheidscentrum Verdilaan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gezondheidscentrum Verdilaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gezondheidscentrum Verdilaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gezondheidscentrum Verdilaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Gezondheidscentrum Verdilaan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gezondheidscentrum Verdilaan

Bezoekers bekeken ook