Ontwerpbestemmingsplan ‘Westermaatweg 7’ (Almelo)

DeAlmelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan ‘Westermaatweg 7’ (Almelo).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Almelo hebben besloten op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ‘Westermaatweg 7 (planid: NL.IMRO.0141.00160-BP21) ter inzage te leggen. Inhoud plan Aan de Westermaatweg 7, net buiten Aadorp, is een voormalig agrarisch perceel gelegen. De agrarische bedrijfsactiviteiten zijn hier beëindigd, waardoor de voormalige agrarische bebouwing al langere tijd leeg staat. Initiatiefnemer is voornemens om deze schuren te slopen en in te zetten in het kader van het gemeentelijk rood voor rood beleid, door een compensatiewoning te realiseren. In totaal wordt er 924 vierkante meter gesloopt. De bestaande woning blijft behouden, waardoor er in totaal twee woningen in het plangebied mogelijk worden gemaakt. Het geheel is ingepast door middel van een ruimtelijk kwaliteitsplan. Ter inzage Het ontwerpbestemmingsplan ‘Westermaatweg 7’ en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 13 december tot en met 24 januari ter inzage bij het Klantencontactcentrum (KCC), Haven Zuidzijde 30 te Almelo. Via www.almelo.nl kunt u een afspraak maken om deze in te zien;Het ontwerpbestemmingsplan ‘Westermaatweg 7’ is digitaal in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Dat kan ook via de link ‘Over uw buurt’ op de gemeentelijke website www.almelo.nl, onder de kop ‘Organisatie en bestuur’ en dan ‘publicaties en verslagen’, ‘gemeentenieuws’. ZienswijzeGedurende de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt kan eenieder naar keuze (schriftelijk of mondeling) een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Almelo (postbus 5100, 7600 GC Almelo). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, via (0546) 541111.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deAlmelogids.nl op 13-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Almelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlmelogids.nl
Redactie deAlmelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Almelo
  2. gmb-2023-529982

Gerelateerde berichten