WET GELUIDHINDER Ontwerpbeschikking vaststelling hogere grenswaarden voor het plan Thorbeckelaan in Almelo.

DeAlmelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: WET GELUIDHINDER Ontwerpbeschikking vaststelling hogere grenswaarden voor het plan Thorbeckelaan in Almelo..

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Omgevingsdienst Twente heeft namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Almelo op grond van de Wet geluidhinder een ontwerpbeschikking vastgesteld inzake hogere grenswaarden voor 14 grondgebonden woningen en een gebouw met 40 appartementen langs de Thorbeckelaan in Almelo. Deze ontwerpbeschikking betreft het vaststellen van hogere grenswaarden tot ten hoogste 56 dB vanwege het wegverkeersgeluid.Deze ontwerpbeschikking ligt 6 weken vanaf de datum van publicatie ter inzage. Gedurende die termijn kunnen belanghebbenden schriftelijke zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Wilt u uw zienswijzen mondeling indienen? Dan kunt u voor het maken van een afspraak contact opnemen met de Omgevingsdienst Twente.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deAlmelogids.nl op 20-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Almelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlmelogids.nl
Redactie deAlmelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Almelo
  2. gmb-2023-541217

Gerelateerde berichten