Verkeersbesluit voor het aanwijzen van 2 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen ter hoogte van de Bellavistastraat 26 in Almelo

DeAlmelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verkeersbesluit voor het aanwijzen van 2 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen ter hoogte van de Bellavistastraat 26 in Almelo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

1.Op grond van vorenstaande wordt besloten om over te gaan tot het proactief aanwijzen van 2 langsparkeerplaatsen uitsluitend bedoeld voor het opladen van elektrische voertuigen ter hoogte van de Bellavistastraat 26 in Almelo;2.Dit kenbaar te maken door het plaatsen van de borden E8C (zijnde parkeervakken alleen bestemd voor het opladen van elektrische voertuigen) van bijlage 1 van het RVV, inclusief het onderbord OB504 om de parkeerplaatsen aan te wijzen. De oplaadplek is niet bedoeld als parkeerplaats voor elektrische voertuigen;3.Bovengenoemde maatregelen uit te voeren overeenkomstig de bij dit besluit behorende situatieschets; UitvoeringBij de laadpaal worden 2 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen aangewezen. Door voorlopig slechts 1 van de 2 parkeerplaatsen in te richten voor elektrische voertuigen met onderbord OB504 met 1 pijl wordt rekening gehouden met plaatselijke parkeerdruk. De andere aangewezen parkeerplaats blijft ook beschikbaar voor andere dan elektrische voertuigen. Pas wanneer het verbruik op de laadpaal daartoe aanleiding geeft zal de 2de aangewezen parkeerplaats ook worden ingericht met het onderbord OB504 met 2 pijlen voor uitsluitend het laden van elektrische voertuigen.

 

Onderwerp: Verkeer | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deAlmelogids.nl op 20-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Almelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlmelogids.nl
Redactie deAlmelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Almelo
  2. gmb-2023-543886

Gerelateerde berichten