Besluit omgevingsvergunning reguliere procedure: zaaknummer Z/23/147056, het handelen in strijd met regels RO Slot 2 te Almelo

DeAlmelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit omgevingsvergunning reguliere procedure: zaaknummer Z/23/147056, het handelen in strijd met regels RO Slot 2 te Almelo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedureKenmerk: Z/23/147056Verzenddatum besluit: 5 maart 2024Locatie: Slot 2 7608ND AlmeloProjectomschrijving: het handelen in strijd met regels RO Slot 2 te AlmeloDeze omgevingsvergunning bevat een afwijking van het bestemmingsplan.Belanghebbenden kunnen tegen het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning met reguliere procedure binnen zes weken na de datum van verzending een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Tevens kan de voorzieningenrechter van de rechtbank in Breda worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deAlmelogids.nl op 09-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Almelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlmelogids.nl
Redactie deAlmelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Almelo
  2. gmb-2024-105887

Gerelateerde berichten