Verkeersbesluit gehandicaptenparkeerplaats op kentekenter hoogte van de Reigersstraat 42 in Almelo

DeAlmelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verkeersbesluit gehandicaptenparkeerplaats op kentekenter hoogte van de Reigersstraat 42 in Almelo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

door het plaatsen van een bord model E6 van bijlage I van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990 met kentekenonderbord S-680-PP aan de oostzijde van de Reigerstraat ter hoogte van de Reigersstraat 42 in Almelo om aan te geven, dat deze parkeerplaats is gereserveerd voor de aanvrager, wonende aan Reigersstraat 42 in Almelo . Het parkeervak markeren door middel van een wit kruis.Aan deze reservering de voorwaarde te verbinden dat bij vervanging of afschaffing van de auto met het kenteken S-680-PP, bij verlies van de rijbevoegdheid of wanneer om enig andere reden de reservering van deze parkeerruimte niet langer noodzakelijk is, het college hiervan onmiddellijk schriftelijk door of namens de aanvrager in kennis wordt gesteld.

 

Onderwerp: Verkeer | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deAlmelogids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Almelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlmelogids.nl
Redactie deAlmelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Almelo
  2. gmb-2024-34596

Gerelateerde berichten