Go Glow Beauty & Nails

Go Glow Beauty & Nails is een Nagelstudio gelegen aan Boddenstraat 66a in Almelo.

Meer informatie over Go Glow Beauty & Nails in Almelo

Sophie ten Hartog is de eigenaresse van Go Glow! Beauty & Nails in Almelo. Ze is al sinds 2018 bezig met haar eigen salon en is onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie om meer behandelingen aan te kunnen bieden. Sophie heeft zich gespecialiseerd in verschillende behandelingen, waaronder het zetten van polyacryl gel nagels, wimperextensions, gezichtsbehandelingen en het harsen van het lichaam. Ze heeft haar diploma als allround schoonheidsspecialist behaald in oktober 2020 en is altijd bezig met het volgen van cursussen om zich verder te specialiseren. Sophie heeft veel plezier in haar werk en nodigt iedereen uit om langs te komen voor mooie nagels, ontspannende gezichtsbehandelingen of prachtige wimpers en wenkbrauwen.

Wil je weten wat Go Glow Beauty & Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Go Glow Beauty & Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Go Glow Beauty & Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Go Glow Beauty & Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Go Glow Beauty & Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Go Glow Beauty & Nails

Bezoekers bekeken ook