Gold Stars Heracles

Gold Stars Heracles is een Voetbalclub gelegen aan Van Riemsdijkplein 1 in Almelo.

Meer informatie over Gold Stars Heracles in Almelo

Goldstars Heracles heeft verschillende nieuwsberichten op hun website. Zo wordt de eerste helft van 2023 gezellig afgesloten en zijn ze kwartiermakers in Europa. Bernd Bove is begonnen als trainer en er is een vertrouwenspersoon voor Goldstars Heracles. Ook roept de gemeente Rijssen - Holten op om walking football te steunen. Daarnaast is Wiltshire Walking Football Club een trotse partner van Goldstars Heracles. Sinds de eerste editie van de Almelo City Cup in 2016 doen de vrienden uit Wiltshire mee en in 2019 is er een officieel partnerschap gesloten.

Wil je weten wat Gold Stars Heracles verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gold Stars Heracles of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gold Stars Heracles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gold Stars Heracles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Gold Stars Heracles reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gold Stars Heracles

Bezoekers bekeken ook