Golfclub Almelo

Golfclub Almelo is een Golfbaan gelegen aan Veenelandenweg 34 in Almelo.

Meer informatie over Golfclub Almelo in Almelo

Golfclub Almelo heeft een eigen golfbaan aan de Veenelandenweg in Almelo. Het is een prachtige 9-holes baan met allerlei faciliteiten, zoals een drivingrange, oefengreen/-bunker en een gezellig clubhuis. De club wordt grotendeels gerund door vrijwilligers en de contributie is daarom relatief laag. Daarnaast wordt Golfclub Almelo gesteund door een grote groep sponsoren uit de regio. Nieuwe sponsoren zijn altijd welkom en met hun hulp kan de baan in optimale conditie worden gehouden voor de leden. Het adres van de golfclub is Veenelandenweg 34, 7608 HB Almelo.

Wil je weten wat Golfclub Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Golfclub Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Golfclub Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Golfclub Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Golfclub Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Golfclub Almelo

Bezoekers bekeken ook