Gomi City

Gomi City is een Afhaalrestaurant gelegen aan De Gors 23 in Almelo.

Meer informatie over Gomi City in Almelo

De tekst bevat informatie over verschillende gerechten die worden aanbevolen bij Gomi City. De babi pangang spek wordt geprezen om zijn knapperigheid door het roosteren. Tjap Tjoy is een gezond en smaakvol gerecht met diverse groenten. Mini loempia's zijn een goede keuze voor een lekkere snack. Kipfilet met Gong Baosaus is een pittig en zoet gerecht dat lekker is met rijst. Daarnaast wordt er ook informatie gegeven over het maandmenu van oktober, waarbij je voor €25,90 een menu kunt bestellen voor 2 personen met onder andere mini loempia's, babi pangang en kipfilet met ketjapsaus en groenten. Er is ook een keuzemenu beschikbaar voor €29,00 waarbij je kunt kiezen uit verschillende gerechten. Verder wordt er informatie gegeven over de catering service van Gomi City, waarbij je vanaf 15 personen kunt kiezen uit een standaard menu of een luxe menu.

Wil je weten wat Gomi City verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gomi City of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gomi City? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gomi City het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Gomi City reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gomi City

Bezoekers bekeken ook