Grand Palace

Grand Palace is een Chinees restaurant gelegen aan Marktstraat 84 in Almelo.

Meer informatie over Grand Palace in Almelo

Al sinds 1996 is Grand Palace een bekend Chinees restaurant in Almelo. De chef-kok heeft veel ervaring opgedaan in verschillende Chinese restaurants en heeft zich gespecialiseerd in koken door verschillende cursussen te volgen. Het restaurant serveert heerlijke gerechten uit de Aziatische keuken. Het restaurant is gevestigd aan de Marktstraat 84 in Almelo en is telefonisch te bereiken op 0546-828406. De keuken sluit om 20:00 uur en het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag, met uitzondering van dinsdag. Tijdens feestdagen gelden dezelfde openingstijden.

Wil je weten wat Grand Palace verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Palace of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Palace? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Palace het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Grand Palace reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Palace

Bezoekers bekeken ook