Greidanus Schilderwerk

Greidanus Schilderwerk is een Schilder gelegen aan Maardijk 4 in Almelo.

Meer informatie over Greidanus Schilderwerk in Almelo

Greidanus Schilderwerk is een schildersbedrijf dat al sinds 2004 actief is in Almelo. Lieuwe Greidanus, de eigenaar, heeft 20 jaar ervaring in het schildersvak en heeft besloten om zelfstandig ondernemer te worden. Hij richt zich voornamelijk op de particuliere markt in Almelo en omgeving en staat bekend om zijn passie voor ouderwets schilderwerk. Het bedrijf heeft geen personeel en Lieuwe werkt dus alleen. Voor recent werk en contactinformatie kunt u terecht op zijn website.

Wil je weten wat Greidanus Schilderwerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Greidanus Schilderwerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Greidanus Schilderwerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Greidanus Schilderwerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Greidanus Schilderwerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Greidanus Schilderwerk

Bezoekers bekeken ook