GSM Sarkis

GSM Sarkis is een Computerwinkel gelegen aan Grotestraat 190 in Almelo.

Meer informatie over GSM Sarkis in Almelo

Dit is een website waar je elektronica en accessoires kunt kopen. Ze bieden scherpe prijzen en als je voor 16:00 bestelt, heb je het morgen al in huis. Gratis bezorging is mogelijk vanaf €90 in Nederland en je hebt geen account nodig om te bestellen. Je kunt contact met hen opnemen via e-mail of telefoon. Ze bieden ook verschillende services, zoals verkoop, installatiehulp en elektronica reparatie. Op de website vind je een menu waar je kunt navigeren naar verschillende categorieën, zoals telefoons, hoesjes, opladers, accu's, onderdelen en screen protectors. Als je vragen hebt, kun je altijd contact met hen opnemen.

Wil je weten wat GSM Sarkis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GSM Sarkis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GSM Sarkis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GSM Sarkis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar GSM Sarkis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GSM Sarkis

Bezoekers bekeken ook