Haarstudio Marcel Meijer

Haarstudio Marcel Meijer is een Gezondheid en schoonheid gelegen aan Bornerbroeksestraat 152 in Almelo.

Meer informatie over Haarstudio Marcel Meijer in Almelo

Haarstudio Meijer is een professionele kapsalon die zowel dames, heren als kinderen verwelkomt. Bij deze haarstudio wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt, waardoor klanten verzekerd zijn van persoonlijke aandacht en een efficiënte service. De studio, opgericht in 2013, hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Het interieur is ontworpen door Bjorn Euren en de salon straalt dan ook een eigentijdse en stijlvolle sfeer uit. Met de slogan "Net een haartje beter" wordt de nadruk gelegd op de hoge standaard die de haarstudio hanteert. Klanten kunnen hier terecht voor een perfecte haarbehandeling die aan hun wensen voldoet.

Wil je weten wat Haarstudio Marcel Meijer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio Marcel Meijer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio Marcel Meijer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio Marcel Meijer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Haarstudio Marcel Meijer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio Marcel Meijer

Bezoekers bekeken ook