Hairis

Hairis is een Kapper gelegen aan Ootmarsumsestraat 280 in Almelo.

Meer informatie over Hairis in Almelo

Hairis is een salon die zich richt op het creëren van een haarstijl die bij jou past. Of je nu houdt van sportief, klassiek, trendy of natuurlijk, zij luisteren naar jouw wensen en nemen de tijd om een look te creëren die bij je past. Bij Hairis kun je genieten van een ontspannende behandeling terwijl zij jou in de watten leggen. Wil je zeker zijn van een plekje, dan kun je alvast online een knipafspraak maken. De prijslijst van Hairis bevat verschillende knipbehandelingen voor vrouwen, mannen en kinderen. Daarnaast bieden ze ook kleurbehandelingen, highlights/lowlights, bruidskapsels en gala kapsels aan. Wenkbrauwbehandelingen zijn ook beschikbaar. Hairis is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Wil je weten wat Hairis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Hairis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairis

Bezoekers bekeken ook