Han's Natuurvoeding

Han's Natuurvoeding is een Biologische winkel gelegen aan Schuttenstraat 4 in Almelo.

Meer informatie over Han's Natuurvoeding in Almelo

Wij verkopen biologische producten waar respect voor mens, dier en plant voorop staat. In de biologisch dynamische landbouw worden geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen gebruikt, waardoor planten en dieren de tijd krijgen om te groeien. Aan onze producten worden geen kunstmatige conserveermiddelen en smaakstoffen toegevoegd. Het assortiment bestaat uit kruidenierswaren, groenten en fruit, zuivel en vlees, kaas, brood, gebak en drogisterijartikelen. We verkopen ook specifieke levensmiddelen zoals glutenvrije producten, speltproducten, zuivelvervangers en een biologische groentetas. Han de Milliano, de eigenaar, is gedreven om natuurlijk en zonder chemicaliën te eten. Hij merkt dat gezond leven steeds meer aandacht krijgt en dat er een trend is naar gezond voedsel. Hij ziet echter ook dat de voedingsindustrie vooral gericht is op omzet en niet op gezondheid. Zijn interesse in het verkopen van biologische producten komt voort uit zijn ervaring in Zambia, waar hij besefte dat de armoede deels veroorzaakt wordt door goedkope grondstoffen die weggehaald worden. Hij ziet het werken in een natuurvoedingswinkel als een alternatief om biologische en eerlijke producten met respect en aandacht aan te bieden.

Wil je weten wat Han's Natuurvoeding verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Han's Natuurvoeding of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Han's Natuurvoeding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Han's Natuurvoeding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Han's Natuurvoeding reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Han’s Natuurvoeding

Bezoekers bekeken ook