Health & Beauty Thanalin Massage

Health & Beauty Thanalin Massage is een Thaise massage gelegen aan Oranjestraat 4 in Almelo.

Meer informatie over Health & Beauty Thanalin Massage in Almelo

Bij Health & Beauty Thanalin Massage bieden ze verschillende soorten massages aan, waaronder Thaise, sport-, ontspannings- en voetreflexmassages, evenals behandelingen voor spierpijn, lymfedrainage en cellulitis. Hoewel je zonder afspraak kunt binnenlopen, geven ze de voorkeur aan het werken op afspraak. Studenten krijgen 10% korting op een massage van een uur of langer, op vertoon van een kopie van hun diploma. Daarnaast verkopen ze cadeaubonnen voor degenen die hun geliefden willen verwennen met een massage. Ze benadrukken dat ze geen erotische massages geven en vragen om respect voor deze grens. Als toch om een erotische massage wordt gevraagd, behouden ze zich het recht voor om de persoon weg te sturen. De openingstijden zijn niet vermeld.

Wil je weten wat Health & Beauty Thanalin Massage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Health & Beauty Thanalin Massage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Health & Beauty Thanalin Massage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Health & Beauty Thanalin Massage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Health & Beauty Thanalin Massage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Health & Beauty Thanalin Massage

Bezoekers bekeken ook