Health Center Almelo

Health Center Almelo is een Sportschool gelegen aan Wierdensestraat 55 in Almelo.

Meer informatie over Health Center Almelo in Almelo

Bij Health Center Almelo kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week sporten. Ze bieden hoge kwaliteit fitnessapparatuur, gratis begeleiding, groepslessen en een ontspannen sfeer. Je kunt hier terecht voor een uitdagende en afwisselende work-out, om af te vallen of je conditie te verbeteren. Ze hebben een ruim aanbod van de nieuwste cardio- en krachttoestellen en medewerkers helpen je met het opstellen van een persoonlijk fitnessprogramma. Je kunt ook gebruikmaken van de fitness app. Je kunt je inschrijven op specifieke tijden en er is gratis parkeergelegenheid. Klanten zijn enthousiast over de vriendelijke leden, goede sfeer en persoonlijke aandacht. De sportschool is kleinschalig en hygiëne is goed. Je kunt hier sporten in een schone omgeving met instructeurs die aandacht voor je hebben. Er is een koffiecorner, privé badkamer en je kunt contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Health Center Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Health Center Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Health Center Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Health Center Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Health Center Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Health Center Almelo

Bezoekers bekeken ook