Heko Bouw & Hobby

Heko Bouw & Hobby is een Klusbedrijf gelegen aan George Breitnerstraat 4 in Almelo.

Meer informatie over Heko Bouw & Hobby in Almelo

Heko is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het realiseren van houten projecten. Met jarenlange ervaring en een goed uitgeruste timmerwerkplaats, kunnen zij aan al uw wensen voldoen. Ze beschikken over een uitgebreid assortiment houtbewerkingsmachines en hebben een speciaal talent voor het werken met hout. Of het nu gaat om het maken van meubels, kozijnen of andere houten constructies, Heko zorgt ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden. Met hun unieke combinatie van vaardigheden en passie voor hout, kunt u erop vertrouwen dat uw project in goede handen is bij Heko.

Wil je weten wat Heko Bouw & Hobby verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heko Bouw & Hobby of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heko Bouw & Hobby? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heko Bouw & Hobby het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Heko Bouw & Hobby reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heko Bouw & Hobby

Bezoekers bekeken ook