Helthuis Voorheen Hergers

Helthuis Voorheen Hergers is een Kampeerwinkel gelegen aan Hagedoornstraat 14 in Almelo.

Meer informatie over Helthuis Voorheen Hergers in Almelo

Tentenreparatiebedrijf "De Groene Klok" is vanaf nu gesloten vanwege een gebrek aan opvolging. Het familiebedrijf was gespecialiseerd in het repareren van tenten, luifels en voortenten. Daarnaast maakten ze ook luifels, daken en zeilen voor marktkramen en veranda's. Of het nu ging om een kleine scheur of het volledig vervangen of repareren van het dak, ritsen, ramen of slikrand, bij De Groene Klok was je aan het juiste adres voor tentreparaties.

Wil je weten wat Helthuis Voorheen Hergers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Helthuis Voorheen Hergers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Helthuis Voorheen Hergers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Helthuis Voorheen Hergers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Helthuis Voorheen Hergers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Helthuis Voorheen Hergers

Bezoekers bekeken ook