HEMA Almelo

HEMA Almelo is een Warenhuis gelegen aan De Galerij 14 in Almelo.

Meer informatie over HEMA Almelo in Almelo

Bij HEMA Almelo kun je terecht voor verschillende producten, zoals taarten, speelgoed, babyartikelen, lingerie, kleding, gordijnen en zelfs een restaurant. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of in de winkel op te halen. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je kiest voor afhalen in de winkel, kun je je bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Je kunt de meeste artikelen binnen 30 dagen retourneren in de winkel, mits ze onbeschadigd en in de originele verpakking zijn. Er zijn echter ook artikelen die niet geretourneerd kunnen worden, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen. Daarnaast kun je bij HEMA Almelo je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw apparaat. Als je wilt weten of een artikel op voorraad is, kun je dit online bekijken. HEMA Almelo is ook niet de enige vestiging, er zijn nog verschillende andere HEMA winkels in de buurt.

Wil je weten wat HEMA Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar HEMA Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Almelo

Bezoekers bekeken ook