Henk ter Horst herenmode

Henk ter Horst herenmode is een Herenmode gelegen aan Grotestraat 152 - 164 in Almelo.

Meer informatie over Henk ter Horst herenmode in Almelo

Henk ter Horst biedt een nieuwe collectie trouwkostuums, colberts, broeken, truien, overhemden en vesten aan voor de winter. Daarnaast hebben ze een mega kostuumactie waarbij ze verschillende 3-delige kostuums aanbieden, zoals een bordeauxrood kostuum met gilet, een mosterdgeel uni kostuum met gilet, een antraciet kostuum met grote ruit en een blauw herenkostuum met krijtstreep. Henk ter Horst kan kwalitatief goede producten tegen een lage prijs aanbieden doordat ze alles in eigen hand hebben en geen gebruik maken van tussenleveranciers. Ze zijn altijd up-to-date met de nieuwste trends. Voor hulp of advies kunnen klanten bellen of mailen. De megastore bevindt zich in Almelo en de openingstijden en bereikbaarheid zijn beschikbaar op de website. Er is ook een klantenservice en veelgestelde vragen sectie waar klanten terecht kunnen.

Wil je weten wat Henk ter Horst herenmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Henk ter Horst herenmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Henk ter Horst herenmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Henk ter Horst herenmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Henk ter Horst herenmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Henk ter Horst herenmode

Bezoekers bekeken ook