Heracles Almelo Futsal

Heracles Almelo Futsal is een Voetbalclub gelegen aan Van Riemsdijkplein 60 in Almelo.

Meer informatie over Heracles Almelo Futsal in Almelo

Heracles Almelo Futsal is een jonge en ambitieuze zaalvoetbalvereniging uit Almelo. Ze spelen hun thuiswedstrijden in de Topsporthal van de IISPA. Sinds het seizoen 2021/2022 maakt Almelo FC deel uit van de BVO Heracles Almelo, wat heeft geleid tot een verandering in de naam, clubkleuren en logo van Heracles Almelo Futsal. De vereniging is bezig met het doorontwikkelen en professionaliseren van de club. Als je wilt zaalvoetballen in Almelo, kun je je inschrijven bij Heracles Almelo Futsal voor competitief of recreatief voetbal. Meer informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Heracles Almelo Futsal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heracles Almelo Futsal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heracles Almelo Futsal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heracles Almelo Futsal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Heracles Almelo Futsal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heracles Almelo Futsal

Bezoekers bekeken ook