Het Paleis

Het Paleis is een gelegen aan Kortenvoortstraat 1 in Almelo.

Meer informatie over Het Paleis in Almelo

Het kinderdagverblijf Het Paleis in Almelo is bereikbaar op het adres Kortenvoortstraat 1. Het kantoor is geopend van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 12:30 en van 13:30 tot 17:00, en op vrijdag van 9:00 tot 13:00 uur. Je kunt rechtstreeks bellen naar het kantoor voor meer informatie. Als je geïnteresseerd bent, kun je een afspraak maken voor een rondleiding om meer te weten te komen over de locaties, visie, passie en beleid van het kinderdagverblijf. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 18:00 uur. Het Paleis steunt verschillende organisaties en is in 2023 copyright van Christelijke Kinderopvang Het Paleis.

Wil je weten wat Het Paleis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Paleis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Paleis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Paleis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Het Paleis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Paleis

Bezoekers bekeken ook