Het Speciaalbier Huis

Het Speciaalbier Huis is een Bierwinkel gelegen aan Bornsestraat 2 in Almelo.

Meer informatie over Het Speciaalbier Huis in Almelo

Welkom bij Het Speciaalbier Huis, waar we meer dan 2000 speciaalbieren van over de hele wereld op voorraad hebben. We hebben ook bierpakketten die je cadeau kunt geven of zelf kunt houden. Ons huisbier is afkomstig van Lindeboom en is bekroond als beste pils van Nederland in 2022. Naast de bierpakketten bieden we ook ansichtkaarten aan. Onze medewerkers zijn gepassioneerd en kunnen je alles vertellen over onze speciaalbieren en je adviseren welke biertjes je moet proberen. We hebben ook een bezorgservice, vraag in de winkel naar de mogelijkheden. Als je iets te vieren hebt, maar niet zeker weet welk biertje het feestvarken lekker vindt, hebben we de Bierbon. Je kunt zelf bepalen hoeveel je wilt besteden. We zijn geopend op donderdag en vrijdag van 13:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur. Je kunt ons bereiken op 0546 - 78 69 16 of via info@hetspeciaalbierhuis.nl.

Wil je weten wat Het Speciaalbier Huis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Speciaalbier Huis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Speciaalbier Huis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Speciaalbier Huis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Het Speciaalbier Huis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Speciaalbier Huis

Bezoekers bekeken ook