Het Stijllokaal

Het Stijllokaal is een Kapper gelegen aan Het Kolkje 2a in Almelo.

Meer informatie over Het Stijllokaal in Almelo

In De Stijlschool, een professionele en moderne salon, komen verschillende stijlen samen. Ze bieden verschillende disciplines aan en gaan verder dan alleen knippen. Op hun blog delen ze de beste producten voor krullend haar en geven ze informatie over Henna Brows en het verschil tussen Curtain bangs en Drape bangs. De salon wordt beschreven als een unieke locatie met een gezellige atmosfeer. Klanten zijn zeer tevreden en ervaren een superfijne ervaring. Daarnaast kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en behandelingen.

Wil je weten wat Het Stijllokaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Stijllokaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Stijllokaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Stijllokaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Het Stijllokaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Stijllokaal

Bezoekers bekeken ook