Holland Bedrijfskleding

Holland Bedrijfskleding is een Winkel voor werkkleding gelegen aan Bedrijvenpark Twente 411 in Almelo.

Meer informatie over Holland Bedrijfskleding in Almelo

Holland Bedrijfskleding is een specialist op het gebied van representatieve werkkleding, promotionele kleding en eigen confectie voor de professionele gebruiker. Ze bieden kleding aan die geschikt is voor elke branche en kunnen ook een speciale kledinglijn in uw eigen bedrijfskleuren maken met uw eigen label. Ze kunnen uw bedrijfskleding voorzien van uw bedrijfslogo door middel van borduren, zeefdruk, transferdruk, enz. Daarnaast bieden ze een breed assortiment aan bedrijfskleding, zoals polo's, sweaters, vesten, jassen, werkbroeken, overalls, voedselkleding, reflectiekleding, schoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen, thermokleding, regenkleding en kostuums. Ze hebben een showroom op het Bedrijvenpark Twente 411 in Almelo, waar u al hun producten en diensten kunt bekijken. Het bedrijf is al enige generaties lang actief in de bedrijfskledingbranche en in 2003 werd het overgenomen door H. Holland, die in maart 2009 een nieuwe locatie opende met een showroom, borduur- en drukstudio en opslagruimte. Ze streven naar langdurige relaties met hun klanten, gebaseerd op prettige samenwerking en goede service. Ze bieden ook een Kleding Management Systeem (KMS) aan waarmee u gemakkelijk uw bedrijfskleding, promotiekleding en veiligheidsschoenen kunt bestellen, beheren en beheersen. Ze bieden ook diensten zoals sublimeren, borduren, personalis.

Wil je weten wat Holland Bedrijfskleding verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Holland Bedrijfskleding of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Holland Bedrijfskleding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Holland Bedrijfskleding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Holland Bedrijfskleding reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Holland Bedrijfskleding

Bezoekers bekeken ook