Hollander Techniek

Hollander Techniek is een Installatiebedrijf gelegen aan Twentepoort West 55 in Almelo.

Meer informatie over Hollander Techniek in Almelo

Samen met ruim 550 medewerkers zorgt Hollander Techniek ervoor dat bedrijven kunnen blijven groeien door middel van innovatieve en duurzame totaaloplossingen. Ze geloven in de kracht van samenwerken en nemen de tijd om zich te verdiepen in het bedrijfsproces van hun klanten. Ze werken in verschillende markten, zoals onderwijs, zwembaden, kantoren, industrieel vastgoed, retail, maakindustrie, foodindustrie, procesindustrie, waterzuivering en afvalverwerking. Ze hebben ook verschillende succesvolle projecten uitgevoerd, zoals het ontwerpen van een productie-automatiseringssysteem voor maaltijdservice Uitgekookt en het bouwen van een circulair en slim centrum voor Unilever. Daarnaast hebben ze langdurige samenwerkingen met Albert Heijn, Verzinkerei Stadtlohn, Paleis van Justitie Arnhem, Apenheul en Aventus.

Wil je weten wat Hollander Techniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hollander Techniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hollander Techniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hollander Techniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Hollander Techniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hollander Techniek

Bezoekers bekeken ook