Holtkamp Bouw BV

Holtkamp Bouw BV is een Aannemer gelegen aan Twentepoort Oost 58 in Almelo.

Meer informatie over Holtkamp Bouw BV in Almelo

Holtkamp Bouw is een bouwbedrijf met meer dan 75 jaar ervaring. Ze zijn succesvol actief op de particuliere woningmarkt en bieden vrijblijvende offertes op maat aan voor klanten die al een ontwerp hebben. Daarnaast kunnen ze ook helpen bij het ontwerpen van bouwplannen, van schetsontwerp tot en met de oplevering. Op zakelijk gebied heeft Holtkamp Bouw ervaring met het bouwen van woon/werk combinaties, bedrijfshallen, winkelpanden en andere utiliteitsbouwwerken. Ze hebben ook expertise op het gebied van renovatie van oude bedrijfsgebouwen en landelijke boerderijen. Holtkamp Bouw staat bekend om hun kwaliteit, klantvriendelijkheid en oog voor detail. Ze hebben recente projecten gerealiseerd, zoals de verbouwing van een boerderij uit 1766 tot luxe woonboerderij en de bouw van een landhuis in Franse stijl. De contactgegevens van Holtkamp Bouw zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Holtkamp Bouw BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Holtkamp Bouw BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Holtkamp Bouw BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Holtkamp Bouw BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Holtkamp Bouw BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Holtkamp Bouw BV

Bezoekers bekeken ook